Ons team

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Vanuit dat motto bundelden we in 2020 onze krachten, expertises en ervaringen en samen zijn we Total-Force.

Joke Jansen

HR manager

Mouwen opstropen en aan de slag is mijn mentaliteit. Misschien komt dat omdat ik drie broers heb waar ik tegenop heb moeten boksen, zeker als een-na-jongste van het gezin. Korte cyclussen passen het beste bij mij; zodra een team weer staat, wil ik het liefst door naar een nieuwe uitdaging.

Ik heb de overtuiging dat er bij bedrijven altijd een optimalisatie kan worden doorgevoerd. Bijvoorbeeld door de inzet van LEAN attributen en robot gestuurde automatisering. Ik kijk altijd met de blik: kan het efficienter en het antwoord is bijna altijd ja. Ook de medewerkers die we detacheren hebben een automatisme aangeleerd om continu te kijken naar die efficiencyslag en de waarom vraag te blijven stellen.

Naast hardlopen en korfbal, doe ik vrijwilligerswerk binnen de sportvereniging. Ik vind het leuk om kinderen te coachen. Dat coachen zit me in het bloed; ik heb grote teams aangestuurd en was een echte peoplemanager. Ik heb de juiste voelsprieten om in de gaten te hebben hoe iemand zich voelt en of er iets speelt. Wat mij hierbij helpt is dat ik goed kan communiceren op verschillende niveaus. Of het nou de directeur is of mensen van de werkvloer.

“Ik kijk altijd met de blik: kan het efficienter en het antwoord is bijna altijd ja.”

Anja de Meijer

loopbaan- en talentcoach

Ik kom uit een Brabants gezin waarin samen zijn en de dingen delen belangrijk was. Waarschijnlijk dat ik daarom ook nu in mijn werk dit zo belangrijk vindt: samen de schouders eronder, een project aanvliegen en resultaten boeken. Bij loopbaancoaching zie ik dat terug: door de commitment van zowel de medewerker als mijzelf bereiken we geweldige resultaten.

Tijdens gesprekken met klanten vraag ik net zo lang door tot het echte probleem op tafel ligt. Ik zoom in, maar daarna ook weer uit om de initiele behoefte in kaart te krijgen. Wat heb je echt nodig? Vaak is dat iets anders dan jij in eerste instantie denkt. Ik zet je aan het denken om de beste aanpak en oplossing te kunnen bieden. Dit zet ik ook in als loopbaan- en talentcoach; ik haal het beste in je medewerkers naar boven.

Ik hou ervan de touwtjes in handen te hebben en werk erg gestructureerd; ik wil weten waar we staan, is de financiële kant op orde, zijn alle opdrachten goed geregistreerd? Mijn valkuil is om in details te verzanden en het te perfect te willen doen. De rest van het team houdt me hier scherp in, zo zijn we samen Total-Force.

“Wat heb je echt nodig? Vaak is dat iets anders dan jij in eerste instantie denkt.”

Ron IJdel

HR- en interimmanager

Ik ben een echt HRM dier; van de systemen, de mensen, de processen en de samenhang hiertussen. Ik ben zeg maar de manager die zorgt voor rust in de tent.

Je kunt me invliegen als je advies nodig hebt over organisatievorming binnen de administratie van HRM, als interim-manager of bij een aanbestedingstraject of contractonderhandeling.

Door mijn brede ervaring kan ik op veel gebieden meepraten. Van organisatieverandering tot  leiderschapstrajecten en audits. Door mijn helikopterview ben ik in staat om alle kansen bij en voor een organisatie in kaart brengen en te benutten. Bij een organisatieverandering kijk ik naar alle systemen, optimalisatieslagen en analyseer ik ieder knelpunt.

Ik krijg veel energie en voldoening als ik kansen in de markt kan vertalen naar kansen voor onze klanten of onszelf. Het out of the box zit in mijn genen. Onder kansen versta ik efficiency bereiken, het creëren van een optimale situatie en het behalen van meer rendement.

De uitvoering van een traject of proces laat ik liever aan iemand anders over, dat ligt mij minder. Ik ben meer de creatieve denker om de grote lijnen schetsen. Gericht op processen slimmer inrichten, met minder mensen kunnen werken en minder handmatige processen.

“Laat mij maar boven de situatie hangen, het grote plaatje zien en slimme oplossingen bedenken.”

Marc Oosthof

Trainer en opleider

De spiegel vasthouden en net zo lang de goede hoek zoeken totdat jij er op de juiste manier in kunt kijken. Daar ligt mijn kracht. We hebben vaak blinde vlekken en zien niet wat we zouden moeten zien. Ik maak mensen bewust van bepaalde patronen en processen.

Persoonlijke ontwikkeling begint altijd met snappen hoe jezelf in elkaar steekt. Zodra je dit weet, kun je makkelijker aansluiten bij iemand anders. Er is een wetmatigheid: om te kunnen leiden, moet je eerst volgen. Je moet in verbinding komen met je gesprekspartner om een proces te kunnen managen. Groeien vanuit verbinden is mijn motto.

Vaak draait het om veranderingen binnen een organisatie en medewerkers die hun oude werkwijze moeten loslaten. Bijvoorbeeld een technisch bedrijf die meer soft skills verwacht van hun technisch personeel of een salesafdeling die meer moet verkopen vanuit de toegevoegde waarde van een product. Dit vraagt om anders denken, handelen en communiceren.

Geen organisatie of mens is hetzelfde en daarom is training en coaching altijd maatwerk. Ook omdat de hulpvraag vaak dieper ligt dan de initiële hulpvraag. Dat maakt mijn vak ook zo mooi.

“De wind kunnen we niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen.”

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Een afspraak maken? Vul het formulier in en binnen twee werkdagen hoor je van ons.

Met wie wil je een afspraak?

4 + 8 =

Kantooradres

Industrieweg 20
3401 MA  IJsselstein

E-mail

info@total-force.nl