Dit doen wij

Met interim HR- of projectmanagement, het inzetten van ervaren salarisadministrateurs en trainingen of coaching op maat helpen wij je organisatie op koers te komen en blijven.

Met Total-Force verder groeien naar een gezonde en slimme organisatie

We kijken bij al onze diensten naar het totaalplaatje en vragen ons continu af: kan dit proces anders en slimmer worden ingericht? Zitten de juiste mensen op de juiste plek? We praten met mensen, stellen steeds de waarom-vraag: waarom doe je wat je doet op de manier waarop je het doet? Het antwoord biedt vaak een legio aan kansen voor meer efficiency.

Samen verder groeien is niet een loze kreet. Het is onze missie waar we ons dagelijks hard voor maken. Wij geloven erin dat transities anders kunnen. Sneller, makkelijker en efficienter. En uiteindelijk daardoor met lagere kosten.

We kijken welke oplossing het beste past bij jouw organisatie, jouw situatie en jouw koers. Zijn het extra handjes, een interim manager of is training of coaching de oplossing? Het vertrekpunt verschilt per organisatie, maar ons doel is altijd samen verder groeien.

Groeien als team, als bedrijf, met onze medewerkers en onze klanten.

Interim management

Heb je een project op het gebied van HR of finance, tijdelijke vervanging van een HR-manager nodig of een reorganisatie dat om sturing vraagt? Dan is Total-Force je tijdelijke partner om dit in goede en vooral efficiënte banen te leiden.

Ron IJdel en Joke Jansen hebben een flinke trackrecord als het gaat om scannen van teams, afdelingen en organisaties; wat zijn de pijnpunten, waar knelt het en hoe kunnen we het slimmer organiseren? Wij helpen je de juiste vragen te stellen om meer grip te krijgen op de processen, je medewerkers en dus de resultaten.

Wat onze aanpak en werkwijze typeert is dat we bij ieder advies dat we geven oog hebben voor dus zowel de zachte kant – de mensen – als de harde kant, dus de systemen en de techniek.

 

Aanbestedingstraject

Sta je voor een systeemtechnische verandering of de keuze om een nieuw systeem te implementeren? En kun je hierbij extra expertise en ondersteuning gebruiken? Total-Force kan helpen bij het bepalen van de keuze en het inzichtelijk maken van de gevolgen voor zowel de korte als lange termijn. We adviseren en begeleiden tijdens het gehele traject.

Personeels- en salarisadministratie

Van ondersteuning bij de dagelijkse salarisadministratie, acute personeelstekorten tot aan het optimaliseren van alle processen en systemen: Total-Force heeft het in huis.

Geen vraag op het gebied van personeels- of salarisadministratie is ons vreemd. Door onze ervaring bij diverse grote bedrijven waaronder andere ABN AMRO, kunnen we snel tot de kern van het probleem komen. We kijken hierbij niet alleen naar de processen, maar ook naar de mensen; we bieden het hele palet aan, van begeleiden en adviseren tot de implementatie en uitvoering.

Joke Jansen is onze expert op het gebied van personeels- of salarisadministratie. Ze stelt precies de juiste vraag om te achterhalen wat er speelt, scant de huidige situatie en kijkt of de capaciteit en de bezetting kloppen en hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd of vereenvoudigt.

Heb je een acuut probleem qua uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie? Dan bieden we handjes met verstand. Tijdens de uitvoering kijken onze mensen ook naar het hele proces: kan dit slimmer, anders of sneller?

“We schakelden Anja in om een programma binnen Visma | YouServe op te zetten om de interne mobiliteit van onze medewerkers te vergroten. Anja is een discreet en gedreven persoon en enorm prettig in de omgang. Ze luistert goed en gaat gedegen te werk. Ik kijk tevreden terug op onze samenwerking en trots op het resultaat dat ze heeft neergezet.
Jeffrey Smit – Directeur Visma | YouServe

Loopbaancoaching voor medewerkers

Is je bedrijf aan het reorganiseren of wil je om een andere reden je medewerkers helpen het beste uit zichzelf te halen? Dan kun je ons inschakelen voor loopbaancoaching.

Medewerkers kunnen vastlopen, niet meer goed weten wat ze willen en soms onvoldoende in beweging komen om dit hierachter te komen. We onderzoeken hun beweegredenen, maar schudden hen ook wakker: als je niks doet, kan er voor je worden beslist. We stimuleren hen het stuur (weer) in handen te nemen en zelf knopen door te hakken. Dit kan een andere functie of afdeling zijn, maar betekent soms ook een ander bedrijf.

Via individuele en organisatiebrede loopbaantrajecten nodigen we de medewerkers uit om na te denken over wat ze willen met de rest van hun carriere, of ze op de juiste plek zitten of hoe ze hun functie zo kunnen plooien dat het misschien meer past. Uiteindelijk gaat het erom dat je medewerkers op hun plek zitten en een bijdrage leveren aan de resultaten van de organisatie.

Klik hier en lees de de blog van Anja

Training en coaching

Beter leren samenwerken, communiceren en omgaan met veranderingen? Wij trainen en coachen medewerkers zowel individueel als in teamverband.

Als je iets wil veranderen of bereiken op het gebied van samenwerken, communiceren, ontwikkelen of leidinggeven is training of coaching vaak het antwoord. Door te spiegelen, mensen te confronteren met hun gedrag en uit hun comfortzone te halen, laten we hen meer verbinden met zichzelf en hun omgeving.

Bij ons kun je terecht voor opleidingen en trainingen op het gebied van leiderschap, cultuurverandering, teamtraining, persoonlijke ontwikkeling en sales. Hiervoor zijn wij tevens partner van Steyn&Allberg,  https://steynallberg.nl Hiermee borgen wij onze kwaliteit en continuïteit en vergroten het aanbod met specialisten.

Anja de Meijer is een enthousiaste coach op het gebied van NLP, Hypnose, IEMT (Integral Movement Eye Therapie), DISC en drijfveren analyse. Daarnaast is zij loopbaan- en talentcoach. Of het nu een medewerker of een heel team betreft: Anja heeft alle know how en ervaring in huis om dit optimaal te begeleiden.

 

Marc Oosthof is trainer en coach met opleidingen in NLP, Systemisch werk en Mbit. Ook is hij de trotse eigenaar van zeilboot de Elixir die hij inzet voor een- of meerdaagse trainingen of coaching. Wij bieden teamcoaching, individuele coaching, communicatietraining, leiderschapstraining en training voor meer balans tussen werk en privé. Iedere training is maatwerk.

De trainingen kunnen inhouse plaatsvinden, op een andere locatie of aan boord van de Elixir. De ervaring leert dat aan boord van de Elixir de deelnemers sneller uit hun comfortzone komen en het optimale resultaat wordt bereikt.

Na een uitgebreide intake maken wij de vertaalslag van jouw doelstelling, vragen en wensen naar een passend programma.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

We gaan graag met je in gesprek. Vul het contactformulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

14 + 15 =

Kantooradres

Industrieweg 20
3401 MA  IJsselstein

E-mail

info@total-force.nl