Vacatures interim professionals

We willen groeien en het liefst samen met jou. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken om als interim professional bij klanten opdrachten uit te voeren.

Onze huidige vacatures

Interim salarisadministrateur
Total-Force is op zoek naar ervaren en kundige collega’s die ons team komen versterken om als interim salarisadministrateur bij klanten opdrachten uit te voeren.

Ben jij al salarisadministrateur en sinds enige tijd werkzaam binnen een salarisadministratie? Benieuwd hoe een salarisadministratie bij verschillende bedrijven er uit ziet? Dan is dit jouw kans!

Nog geen ervaring, maar spreekt het vak van salarisadministrateur jou aan? Wij investeren ook in nog op te leiden medewerkers. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kom je bij Total-Force werken? Dan zoeken wij een opdracht die past bij jouw kennis en ervaring. Ook houden we rekening met de reisafstand tussen jouw woonplaats en vestigingsplaats van de klant.

Interesse?

We gaan graag met jou in gesprek. Stuur een bericht naar info@total-force.nl en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Over Total-Force

Total-Force is een jong bedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goede werk-privébalans, een interessante bonusstructuur en investeert in haar personeel. Doen wij het goed als bedrijf, dan profiteer jij daar als collega van mee. Wij hechten veel waarde aan het teamgevoel en organiseren regelmatig teambuildingsdagen of andere activiteiten. Samen verder groeien betekent samen met jou als medewerker stappen zetten om Total-Force op de kaart te zetten.

Bij Total-Force werken geeft mij de vrijheid om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan, nieuwe mensen en systemen te leren kennen en mezelf te blijven ontwikkelen. En toch met een vaste basis en collega’s bij Total-Force bij wie ik altijd terecht kan

Annika, medewerker Total-Force

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

We gaan graag met je in gesprek. Vul het contactformulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

8 + 3 =

Kantooradres

Industrieweg 20
3401 MA  IJsselstein

E-mail

info@total-force.nl